Final Gillespie Session – Laurens Buijs Quartet

28 maart 2023 @ 21:30 - 23:30

Gratis

Vanavond presenteert Stichting Gillespie de laatste editie van Gillespie Sessions @ Dizzy. De stichting blijft zich inzetten voor een creatief en vruchtbaar jazzklimaat in Rotterdam en elders. We sluiten af met niet de minsten. Drummer Laurens Buijs stelde een internationaal kwartet samen met jonge en bezielde muzikanten gitarist Andrew Moreno, pianist Gabo Prez Voz en bassist Jonathan Ho Chin Kiat. Bekende gezichten op het Dizzy podium op de dinsdagavond.
    Kom vooral ook voor de laatste keer jammen met deze en andere geweldige muzikanten, na het openingsconcert van Laurens Buijs Quartet.
    Entree gratis
    Andrew Moreno – gitaar
    Gabo Perez Voz – piano
    Jonathan Ho Chin Kiat – contrabas
    Laurens Buijs – drums
    Organisatie Stichting Gillespie
    Tonight, the Gillespie Foundation presents the latest edition of Gillespie Sessions @ Dizzy. The foundation continues to work for a creative and fertile jazz climate in Rotterdam and elsewhere. We close with not the least. Drummer Laurens Buijs put together an international quartet with young and inspired musicians: guitarist Andrew Moreno, pianist Gabo Prez Voz and bassist Jonathan Ho Chin Kiat. Familiar faces on Tuesday evening’s Dizzy stage.
    Come and jam with these and other great musicians for the last time, after the opening concert of Laurens Buijs Quartet.
    Free entrance

28 maart 2023